Presentator Wim Lybaert geeft eerlijk toe: "Dat zuigt mij leeg" Nieuws
Nieuws

Presentator Wim Lybaert geeft eerlijk toe: "Dat zuigt mij leeg"

Presentator Wim Lybaert geeft eerlijk toe: "Dat zuigt mij leeg"

Wim Lybaert is sinds enkele weken te zien in 'Een jaar op zee' op Eén. Daarin vaart hij een jaar lang mee met verschillende vissersboten. Dag Allemaal kon hem strikken voor een uitgebreid interview waarin hij voor het eerst in zijn ziel laat kijken.

Zo wordt hem onder meer gevraagd wanneer hij zich oneerlijk behandeld voelde. “Een moeilijke vraag, want ik probeer negativiteit te vermijden", aldus Wim. "Als ik het tegenkom en het raakt niet opgelost, dan wijs ik die mens daarop", zegt de presentator.

"Is het niet voor verbetering vatbaar, dan komt die persoon op een zwarte lijst", vervolgt hij. Wim Lybaert probeert namelijk alle negatieve energie uit zijn leven te bannen. "Dat zuigt mij leeg omdat ik, volgens anderen toch, vrij emotioneel en heel empathisch ben", aldus de presentator.

Pleaser

Vroeger was hij daarentegen niet zo hard. "Ik ben een pleaser. Maar de jongste tien, vijftien jaar heb ik geleerd dat het bij sommige mensen geen zin heeft, die gaan je altijd proberen te koeioneren", zegt Wim. "Ik geloof oprecht dat 95% van de wereldbevolking goed is, maar 5% heeft een slecht karakter. Met die 5% wil ik niets te maken hebben", besluit de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws