Presentator Thomas Vanderveken en Véronique Leysen maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Presentator Thomas Vanderveken en Véronique Leysen maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Presentator Thomas Vanderveken en Véronique Leysen maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Véronique Leysen en presentator Thomas Vanderveken vormen al sinds 2008 een koppel. Inmiddels zijn ze ook de trotse ouders van drie zoontjes. Op Instagram heeft het koppel nu ook heuglijk nieuws te melden.

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken mochten vorig jaar op 1 juni hun derde zoontje verwelkomen, Romeo. Het koppel heeft ook al twee oudere zoontjes: Otto en Isaï. Otto werd in 2017 geboren, Isaï in 2020. Inmiddels vormen Vanderveken en Leysen ook al 15 jaar een koppel.

Nu deelde Véronique Leysen ook heuglijk nieuws op Instagram. "Mijn grappige Valentijn. April is een gelukkige verjaardag voor jou en gelukkige verjaardag voor ons", schrijft de onderneemster bij enkele prachtige foto's van hun tweetjes. Op 17 april mocht Thomas Vanderveken namelijk 42 kaarsjes uitblazen en blijkbaar vieren ze in april ook hun 15-jarig samenzijn.

Meteen werd het koppel dan ook overstelpt met felicitaties. "Proficiat! Jullie zijn een mooi koppeltje! Houden zo!", "Prachtig gezin!” en "Geniet van jullie liefde”, klinkt het onder meer in de reacties onder de reeks liefdevolle foto's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws