Presentator Pedro Elias verscheurd van verdriet na zwaar verlies: "Kan het niet aanvaarden" Nieuws
Nieuws

Presentator Pedro Elias verscheurd van verdriet na zwaar verlies: "Kan het niet aanvaarden"

Presentator Pedro Elias verscheurd van verdriet na zwaar verlies: "Kan het niet aanvaarden"

Op maandag 19 december is Pedro Elias te gast in 'Het Huis'. Daarin komen we heel wat meer te weten over de presentator. Zo praat hij ook openhartig over het verlies van zijn vader.

De vader van Pedro Elias stierf in oktober 2019 op 83-jarige leeftijd. Maar helaas heeft de presentator dat verlies nog altijd geen plaats kunnen geven. Dat vertelt hij aan Eric Goens in 'Het Huis' op Eén.

"Ik kan nog altijd niet naar het graf van mijn vader gaan", vertelt de presentator openhartig wanneer Eric hem een foto toont van het familiegraf waar zijn vader begraven ligt. "Ik ben zijn assen daar wel gaan bijzetten, maar daarna ben ik er niet meer geweest", geeft hij eerlijk toe.

Pedro Elias heeft het nog altijd erg moeilijk met het verlies van zijn vader. “Ik voel me schuldig dat ik er niet meer geweest ben. Maar ik denk, dat als ik ernaartoe ga, hij echt dood is. Ik heb het overlijden van mijn vader dus eigenlijk nog niet aanvaard als iets in de bestaande wereld", aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws