Presentator Pedro Elias (48) kampt met zware gezondheidsproblemen: "Niet meer leefbaar" Nieuws
Nieuws

Presentator Pedro Elias (48) kampt met zware gezondheidsproblemen: "Niet meer leefbaar"

Presentator Pedro Elias (48) kampt met zware gezondheidsproblemen: "Niet meer leefbaar"

Pedro Elias kampt met psychische problemen. Dat heeft de presentator zopas zelf bekendgemaakt via Instagram. Binnenkort vertelt hij er ook alles over in een gloednieuw programma op Play4.

Presentator Pedro Elias lijdt aan hypochondrie. Mensen met hypochondrie zijn voortdurend bang dat zij een (ernstige) ziekte hebben. In een nieuw tv-programma op Play4, dat de toepasselijke naam ‘Patiënt Pedro’ kreeg, wilt Pedro komaf maken met die angsten. “Hoe maak ik mijn leven terug leefbaar?”, klinkt het bij de presentator.

In dat nieuwe programma zal hij zijn geest onder de loep laten nemen. Pedro laat zelfs zijn therapiesessies filmen. “Ik ben Pedro Elias en ik ben in therapie", vertelt Pedro in een Instagrampost van Play4.

"Want ik ben het beu om met angsten te leven", gaat hij verder. "Anderhalf jaar liet ik dit filmen. En nu wil ik dit met jullie delen. Ik hoop dat jij er ook iets aan hebt.“ ‘Patiënt Pedro’ is vanaf maandag 12 december te bekijken op Play4 en GoPlay.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws