Presentator James Cooke krijgt compleet onverwacht triest nieuws te horen: "Voor het eerst" Nieuws
Nieuws

Presentator James Cooke krijgt compleet onverwacht triest nieuws te horen: "Voor het eerst"

Presentator James Cooke krijgt compleet onverwacht triest nieuws te horen: "Voor het eerst"

Vanavond kunnen we nog een laatste keer genieten van 'James De Musical'. Daarin wordt een compilatie gemaakt van het afgelopen seizoen en geeft James Cooke ook een blik achter de schermen. Maar helaas heeft de presentator nu ook slecht nieuws te horen gekregen over zijn muziekshow.

Het tweede seizoen van 'James De Musical' zit er bijna op. Op donderdag 2 februari wordt de laatste aflevering uitgezonden op Play4. Maar James heeft nu ook minder goed nieuws gekregen over zijn show.

Zo moet hij het plots met een pak minder kijkers stellen. De eerste aflevering van het tweede seizoen van 'James De Musical', waarin Erik Van Looy te gast was, was een schot in de roos. Zo stemden begin december maar liefst 930.000 kijkers af op het Play4-programma.

Maar nu staat James Cooke voor het eerst sinds het programma uitgezonden wordt niet in de top 20 van de kijkcijfers. Zo keken er minder dan 650.000 mensen naar de laatste aflevering met Alex Agnew, dat is een verlies van maar liefst 30 procent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws