Prachtig gebaar voor Amalia: Nederlanders steken kroonprinses op speciale manier een hart onder de riem Nieuws
Nieuws

Prachtig gebaar voor Amalia: Nederlanders steken kroonprinses op speciale manier een hart onder de riem

Prachtig gebaar voor Amalia: Nederlanders steken kroonprinses op speciale manier een hart onder de riem

Prinses Amalia heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk gehad. Om de kroonprinses te steunen doorheen deze moeilijke periode heeft het Nederlandse volk een leuk idee bedacht voor Koningsdag. De feestdag zal volgende week donderdag plaatsvinden.

Het leven van prinses Amalia veranderde compleet toen ze plots bedreigd werd door de Nederlandse mocromaffia. De kroonprinses moest haar studentenhuis in Amsterdam verlaten en de veiligheidsmaatregelen werden flink opgeschroefd. Daardoor heeft ze nu weinig vrijheid gedurende haar studententijd.

Niet alleen deze bedreigingen hakken er stevig in bij Amalia. De prinses krijgt het ook geregeld hard te verduren op sociale media. Zo wordt er veel geschreven over haar uiterlijk en is ze vaak het slachtoffer van bodyshaming. Het Nederlandse volk wil op Koningsdag nu laten zien dat ze haar graag zien en dat doen ze op een bijzondere manier.

Love Amalia

Koningsdag is een nationale feestdag in Nederland ter ere van de vorst. Toch zal niet alleen koning Willem-Alexander in de spotlights staan, maar ook Amalia. De winkelketen Hema heeft nu een t-shirt op de markt gebracht waarop ‘Love Amalia’ staat. Dat shirtje zullen wellicht veel Nederlanders dragen tijdens de feestelijkheden in Rotterdam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws