Pommelien Thijs heeft heel belangrijk nieuws over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Pommelien Thijs heeft heel belangrijk nieuws over haar liefdesleven

Pommelien Thijs heeft heel belangrijk nieuws over haar liefdesleven

Pommelien Thijs is met allerlei zaken tegelijkertijd bezig. Haar carrière heeft een hoge vlucht genomen. Dat betekent dat er minder tijd is voor de liefde.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws onthult Pommelien dat ze op dit moment geen lief heeft. "In zo’n drukke periodes is dat nu eenmaal moeilijk. Maar ik zal daar wel tijd voor kunnen maken van zodra ik dat wil, mijn focus ligt daar momenteel niet op", geeft ze aan.

Er zijn al weinig vrije periodes voor Pommelien. "Als ik eens vrij ben, wil ik instant vrienden zien om mijn sociale batterij op te laden, terwijl ik dan eigenlijk slaap moet inhalen”, lacht ze. “Maar ik doe echt mijn best om de balans in de chaos te vinden.”

Pommelien woont momenteel op kot in Leuven, met twee studentes. “Puur om het leven zoals mijn leeftijdsgenoten te ervaren. Ik heb nog veel vrienden trouwens die niet in het showbizzwereldje zitten en dat helpt, denk ik, om nuchter te blijven in de gekte”, zegt de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws