Pommelien Thijs geeft update over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Pommelien Thijs geeft update over haar liefdesleven

Pommelien Thijs geeft update over haar liefdesleven

Het gaat hard voor Pommelien Thijs, ook wel gekend als Caro uit de immens populaire Ketnet-reeks '#LikeMe'. Ze bracht al enkele succesvolle singles uit, is momenteel bezig met de opnames de nieuwe fictiereeks 'Knokke Off' én ze trad live op tijdens 'Vlaanderen Feest'. In Humo vertelt ze nu ook wat meer over haar liefdesleven.

In haar nummer 'Ongewoon' zingt Pommelien hoe ze voor het eerst verliefd werd op een meisje. In Humo vertelt ze meer over die periode.

"Ik kan niet echt één moment aanwijzen dat ik verliefd werd op een meisje, het was een lange periode met sluimerende gevoelens. Ik heb lang in een relatie gezeten met een jongen, en dan ga je niet actief bevestiging zoeken voor de dingen die je denkt te voelen. Pas toen die relatie afsprong en ik een vrouw tegenkwam op wie ik verliefd werd, kon ik mijn gevoelens niet langer negeren", aldus Pommelien.

Er wordt ook gevraagd of ze nu in een relatie zit. "Nee", antwoordt de 21-jarige artieste. "Al zeg ik dat altijd. Ik heb dan wel mijn seksualiteit gedeeld, ik ga hier niet over mijn relaties praten", maakt ze duidelijk.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws