Pommelien Thijs geeft haar ongezouten mening over Camille Dhont: "Vreselijk vermoeiend" Nieuws
Nieuws

Pommelien Thijs geeft haar ongezouten mening over Camille Dhont: "Vreselijk vermoeiend"

Pommelien Thijs geeft haar ongezouten mening over Camille Dhont: "Vreselijk vermoeiend"

Pommelien Thijs en Camille Dhont zijn samen opgegroeid in de jeugdserie #LikeMe. Nu zijn ze allebei succesvolle zangeressen, maar dat betekent ook dat ze vaak met elkaar vergeleken worden. Pommelien moet daar nu wat over kwijt.

Deze week vonden de Music Industry Awards plaats en Pommelien Thijs was dé winnaar van de avond. Ze mocht maar liefst drie MIA’s mee naar huis nemen, want ze won in de categorieën ‘Doorbraak’, ‘Solovrouw’ en ‘Hit van het Jaar 2022’. Toch is ze niet de enige zangeres die in de bloemetjes werd gezet. De MIA’s voor ‘Nederlandstalig’ en ‘Pop’ gingen dan weer naar Camille Dhont.

In een nieuw interview met Het Laatste Nieuws krijgt Pommelien nu de vraag of ze het lastig vindt dat ze vaak in één adem genoemd wordt met andere meisjes met wie ze in dezelfde vijver zwemt, zoals Camille. “Mensen zien twee meisjes die het goed doen en vinden er niets beter op dan die twee lijnrecht tegenover elkaar te zetten en op elk mogelijk aspect met elkaar te vergelijken”, reageert de zangeres.

“Daar hebben we niet om gevraagd en dat willen we ook niet”, verduidelijkt Pommelien. Niet alleen groeide ze op met Camille in #LikeMe, ook Gloria Monserez kent ze goed. “Wij gunnen elkaar alles”, geeft Pommelien eerlijk toe. “De vergelijking is niet nodig. We doen het allemaal goed. Joepie. Fijn. Daar mag de kous mee af zijn”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws