Pikante details gelekt over seksleven van Katja Schuurman: "Zover gaat ze voor een trio" Nieuws
Nieuws

Pikante details gelekt over seksleven van Katja Schuurman: "Zover gaat ze voor een trio"

Pikante details gelekt over seksleven van Katja Schuurman: "Zover gaat ze voor een trio"

Over Katja Schuurmans seksleven is al heel wat inkt gevloeid. De Nederlandse actrice zou zes keer per dag seks willen, zij en haar ex Freek waren swingers en ze kreeg al meermaals een hotelverbod voor geluidsoverlast. Nu lekte opnieuw enkele sappige details uit over haar seksleven.

Zo onthulde de Nederlandse presentator Jan Versteegh in zijn podcast een verhaal over een bekende Nederlandse vrouw. Hij vertelt dat hij met zijn vriendin rustig op restaurant zat te eten tot hij plots werd aangesproken door een koppel.

"Bij het dessert komen ze bij ons aan tafel zitten", vertelt de presentator. "Hij zegt: ‘Ja, leuk Jan. Wij wilden jou nét vragen voor een trio en wat denk je, heb je ineens een relatie met haar. Toen kon het niet meer …' Wij probeerden er een beetje eroverheen kletsen en betaalden de rekening. Toen hij ‘Dag’ zei tegen mijn vrouw, zoende hij haar op de mond en fluisterde hij in haar oor: ‘Hé, de bal ligt bij jullie hè …”

Uiteraard wilde iedereen meteen weten over wie het precies ging. Het Nederlandse Juicechannel ging op zoek en vond naar eigen zeggen het antwoord. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat het gaat over actrice Katja Schuurman. “In de tijd dat Katja en Freek een relatie hadden hebben ze namelijk vaker aan andere mensen gevraagd of ze openstonden voor een trio. Of als het om een koppel ging, partnerruil. Bij de ene bron gebeurde dit in een restaurant en bij de ander in een café. Als je aangaf dat je geen interesse daarin had, waren ze wat lacherig en vliegensvlug weer weg om het te proberen bij iemand anders. Vaak gingen ze ook pas naar huis als ze beet hadden", aldus het roddelkanaal.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws