Pijnlijke blunder voor Erik Van Looy: presentator gaat compleet de mist in bij Nederlandse 'Slimste Mens' Nieuws
Nieuws

Pijnlijke blunder voor Erik Van Looy: presentator gaat compleet de mist in bij Nederlandse 'Slimste Mens'

Pijnlijke blunder voor Erik Van Looy: presentator gaat compleet de mist in bij Nederlandse 'Slimste Mens'

Op donderdagavond 26 januari was Erik Van Looy als kandidaat te zien in de Nederlandse versie van 'De Slimste Mens'. Van Looy keek al weken uit naar zijn deelname, maar nu het zover was, ging het helemaal mis voor de 60-jarige presentator.

Erik Van Looy presenteert al 19 jaar de Vlaamse versie van 'De Slimste Mens'. Na zoveel jaar zou je dan ook denken dat hij de spelregels kent. Maar dat was blijkbaar niet het geval.

Zo vergat Erik voortdurend om "pas" te zeggen als hij het antwoord op een vraag niet wist. Ofwel zei hij helemaal niets ofwel gebruikte hij het woordje "stop". Dat is ook de kijkers niet ontgaan. "De Belgische presentator van ‘De Slimste Mens’ vergeet dat hij "pas" moet zeggen" en "Waarom stopte Eriks tijd zonder dat hij "pas" zei?", klinkt het onder meer.

Toch kon zelfs die fout hem niet van de overwinning houden. Zo kroonde Erik Van Looy zich uiteindelijk toch tot 'De Slimste Mens' van de dag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws