Pijnlijke wending: Koen Wauters en Laura Tesoro moeten onverwachts afscheid nemen  Nieuws
Nieuws

Pijnlijke wending: Koen Wauters en Laura Tesoro moeten onverwachts afscheid nemen 

Pijnlijke wending: Koen Wauters en Laura Tesoro moeten onverwachts afscheid nemen 

Gisteren konden we kijken naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Eindelijk weten we wie zal schitteren in de finale, maar dat betekent ook slecht nieuws voor twee coaches.

In de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ zagen we weer enkele indrukwekkende optredens, maar jammer genoeg kan niet iedereen doorstromen naar de finale. Twee kandidaten werden namelijk naar huis gestuurd en dat zorgde voor een moeilijk moment bij coaches Laura Tesoro en Koen Wauters.

Coach Laura moest afscheid nemen van Néhémie en het avontuur eindigt ook voor Rosann uit Team Koen. Koen kan wel nog steeds de talentenjacht winnen, want zijn andere kandidaat Johan stoot wel door naar de finale. Jammer genoeg eindigt het ‘The Voice’-verhaal voor Laura, want geen enkele kandidaat uit haar team zal te zien zijn in de laatste liveshow.

De andere coaches, Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Natalia, kregen beter nieuws te horen. Zij moesten namelijk geen afscheid nemen. Het geluk staat aan Mathieu’s kant, want Yente en Evert kregen allebei genoeg stemmen van het publiek. Wesley uit Team Jan en Louise uit Team Natalia hebben ook een plaatsje in de finale kunnen bemachtigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws