Pijnlijk voor Marie Verhulst: "Geen tijd om kerst te vieren"  Nieuws
Nieuws

Pijnlijk voor Marie Verhulst: "Geen tijd om kerst te vieren" 

Pijnlijk voor Marie Verhulst: "Geen tijd om kerst te vieren" 

Marie Verhulst zal dit jaar Kerstmis niet uitbundig kunnen vieren. Het baasje van Samson heeft daar wel een goede reden voor, want ze heeft iets groots op de planning staan.

Zo’n drie jaar geleden nam Marie Verhulst de fakkel van haar papa Gert Verhulst over en sindsdien mag ze zich het trotse baasje van Samson noemen. Toch staat haar nog iets te wachten dat ze nog niet eerder heeft gedaan, namelijk de iconische kerstshows. “Corona bleef lange tijd spelbreker, maar over enkele dagen kan ik dat ein-de-lijk afvinken op mijn bucketlist,” vertelt ze enthousiast aan Het Laatste Nieuws.

Vanaf 26 december zal Marie op het podium staan en dat betekent ook dat ze geen tijd heeft om kerst te vieren. Een jammere zaak, al beseft ze wel dat dat niet het einde van de wereld betekent. “Voor een keertje is dat niet zo’n ramp”, geeft ze toe. Marie kijkt namelijk enorm hard uit naar de shows die zullen plaatsvinden in het Plopsa Theater in De Panne, de Elisabethzaal in Antwerpen en het Trixxo Theater in Hasselt.

Bovendien laat ze weten dat ze er helemaal klaar voor is. “Je gelooft dat misschien niet, maar ik heb compleet geen last van zenuwen”, aldus Marie. Dat komt ook deels doordat papa Gert vanuit de coulissen zal toekijken. “Papa had gezegd dat hij zich niet meer zou bemoeien, maar het scenario van deze kerstshow is toch van zijn hand. Papa kent Samson door en door, het zou gek zijn om geen beroep te doen op zijn expertise”, besluit Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws