Pijnlijk voor Jens Dendoncker: Lauren Versnick gaat uit de kleren en showt billen in minislipje Nieuws
Nieuws

Pijnlijk voor Jens Dendoncker: Lauren Versnick gaat uit de kleren en showt billen in minislipje

Pijnlijk voor Jens Dendoncker: Lauren Versnick gaat uit de kleren en showt billen in minislipje

Begin september kondigden Jens Dendoncker en Lauren Versnick aan dat ze na vier jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Drie maanden later straalt Lauren Versnick opnieuw. Zo deelde ze zopas enkele prachtige vakantiekiekjes op Instagram.

Lauren Versnick is momenteel samen met haar zus Morgan en haar papa op vakantie in de Malediven. Daar genieten ze van het mooie weer, de prachtige uitzichten, het lekkere eten en uiteraard ook van elkaars gezelschap.

Lauren deelde nu een reeks foto's van hun paradijselijke vakantie op Instagram. Daarop zien we Lauren samen met haar zus poseren, maar het is vooral de laatste foto die opvalt. Op het laatste kiekje pronkt Lauren namelijk met haar prachtige lichaam in een lichtblauwe bikini.

En die foto valt enorm in de smaak bij haar volgers. "Wat een prachtige billen!", "Beauty!", "Prachtig lichaam" en "Knapperd", klinkt het onder meer in de reacties onder haar Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws