Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-actrice Janine Bischops: "Enorm gemis" Nieuws
Nieuws

Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-actrice Janine Bischops: "Enorm gemis"

Pijnlijk afscheid voor 'Familie'-actrice Janine Bischops: "Enorm gemis"

Eind vorig jaar konden we zien hoe Kaat Neefs (21), de kleindochter van 'Familie'-actrice Janine Bischops, het tot in de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' schopte. Maar sindsdien verblijft Kaat niet meer in België. Dus moet haar grootmoeder haar kleindochter een tijdlang missen.

Na haar deelname aan 'The Voice van Vlaanderen' trok Kaat Neefs (21) richting Los Angeles in Amerika. Daar studeert ze momenteel aan de prestigieuze Otis College of Art and Design. "Ik volg hier een uitwisselingsprogramma om m’n blik op de wereld te verruimen", vertelt Kaat in TV Familie.

"Net als in de Karel De Grote Hogeschool volg ik Illustratie, maar de mogelijkheden zijn hier veel ruimer", vervolgt Kaat. Ze heeft haar keuze ook zeker nog niet beklaagd. "Het is dé ideale plek om met kunst bezig te zijn. Ik voel me hier inmiddels helemaal thuis en wil zelfs niet terug naar België", bekent Kaat. Maar dat betekent natuurlijk wel slecht nieuws voor haar grootmoeder Janine Bischops.

"Oh, maar ik kom zeker nog terug, hè. Na dit uitwisselingsprogramma begin ik aan mijn laatste jaar in België. Bomma hoeft zich dus geen zorgen te maken", aldus de zangeres. Al mist ze haar grootmoeder wel enorm. "Ik mis bomma zeker wel! We wonen naast elkaar in Antwerpen, hè. Dus ik zag haar quasi elke dag. Maar komende zomer ben ik al terug in België. En ja, ondertussen blijven we in contact met elkaar via WhatsApp en andere sociale media. Al zal ik zo blij zijn om bomma nog eens goed vast te kunnen pakken", besluit Kaat.

Kaat Neefs in 'The Voice'. Bron: VTM
Kaat Neefs in 'The Voice'. Bron: VTM

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws