Philippe Geubels verrast vriend en vijand: “Daar zat iedereen duidelijk op te wachten” Nieuws
Nieuws

Philippe Geubels verrast vriend en vijand: “Daar zat iedereen duidelijk op te wachten”

Philippe Geubels verrast vriend en vijand: “Daar zat iedereen duidelijk op te wachten”

Comedian Philippe Geubels is terug van weggeweest. Met zijn nieuwe show ‘Geubels Gaat in Bad’ gaat hij vanaf deze maand eindelijk de Belgische theaterzalen opnieuw onveilig maken.

Begin vorige maand kondigde Philippe aan dat hij eindelijk terug op het podium zal staan met een nieuwe theatershow. Geubels Gaat in Bad’ zou oorspronkelijk 2 avonden te zien zijn in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende, maar dat bleek niet voldoende te zijn.

Philippe heeft nu namelijk geweldig nieuws te horen gekregen en dat deelt hij ook graag op Instagram. De vraag naar tickets is enorm en de eerste shows waren in een mum van tijd uitverkocht. Echter heeft hij daar al een oplossing voor gevonden.

Zo kondigt hij een paar extra shows aan. Niet alleen staat hij nu maar liefst 6 keer op het podium van het Capitole in Gent, maar hij doet nu ook shows in andere steden. Toch is het aantal beschikbare tickets opnieuw beperkt, dus je moet heel snel zijn als je er nog bij wil zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws