Philippe Geubels deelt heftig nieuws over zijn gezondheid: "Ik ga niet meer beter worden" Nieuws
Nieuws

Philippe Geubels deelt heftig nieuws over zijn gezondheid: "Ik ga niet meer beter worden"

Philippe Geubels deelt heftig nieuws over zijn gezondheid: "Ik ga niet meer beter worden"

In 'Patiënt Pedro' brengt Pedro Elias deze week een bezoekje aan zijn goede vriend Philippe Geubels. Daarin laat de comedian zich van zijn meest gevoelige kant zien. Zo vertelt de komiek dat hij al sinds zijn tienerjaren therapie volgt.

“Ik kan een huis kopen met het geld dat ik al aan therapeuten heb uitgegeven”, steekt Philippe Geubels van wal. De aanleiding voor zijn therapiesessies is zijn toiletfobie. "Ik heb schrik om naar toilet te moeten als er geen is. Die fobie wordt altijd erger. Ik heb zelfs gedacht dat ik niet meer beter ging worden", aldus de comedian.

Toch bleef hij volhouden en naar zijn therapiesessies gaan. "Ik heb doorgezet en uiteindelijk is het dan stilletjes aan terug beter geworden", vertelt Geubels. Dat moest ook voor zijn job. "Neem nu bijvoorbeeld ‘Hotel romantiek’. Je bent twee weken op reis en maakt deel uit van een machine. Op zulke momenten is het heel moeilijk om zaken op je eigen tempo te doen", aldus Philippe.

Daardoor zei de comedian ook vaak 'nee' tegen van alles. "Zelfs op vakantie met vrienden. Dan deed ik niet mee aan bepaalde activiteiten uit angst dat er geen toilet zou zijn", aldus Philippe. “Je merkt dat je wereld kleiner en kleiner begint te worden en dat het onhoudbaar wordt. Ofwel leg je je daarbij neer ofwel doe je er iets aan", besluit de komiek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws