Peter Van de Veire heeft groot nieuws te melden over 'Eurosong'-winnaar Gustaph Nieuws
Nieuws

Peter Van de Veire heeft groot nieuws te melden over 'Eurosong'-winnaar Gustaph

Peter Van de Veire heeft groot nieuws te melden over 'Eurosong'-winnaar Gustaph

Twee maanden geleden won zanger Gustaph de preselecties van 'Eurosong'. Zo zal hij op 13 mei ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Op zijn Instagramverhaal heeft Peter Van de Veire nu ook groot nieuws te melden over de zanger.

Op zaterdag 13 mei vindt de finale van het Eurovisiesongfestival plaats in Liverpool. Die wordt traditiegetrouw voorafgegaan door twee halve finales. De eerste halve finale vindt plaats op dinsdag 9 mei, de tweede op donderdag 11 mei.

Eerder raakte al bekend dat Gustaph met zijn song ‘Because of you’ tijdens de tweede halve finale optreedt. Hij neemt het op tegen vijftien andere landen, waaronder Armenië, Australië, Cyprus, Denemarken, Griekenland, Oostenrijk, San Marina en Polen. “Ik ben heel blij met deze loting”, vertelde Gustaph eerder in Het Laatste Nieuws.

Peter Van de Veire onthulde nu ook al de volgorde van die tweede halve finale. Zo zal Gustpah op donderdag 11 mei als vijfde optreden. De tien beste artiesten van elke halve finale gaan door naar de grote finale op zaterdag 13 mei. Oekraïne, de winnaar van vorig jaar, is rechtsreeks geplaatst voor de finale. Ook Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk, de zogenoemde ‘big five’, staan al in de finale.

Bron: Instagram Stories @petervandeveire
Bron: Instagram Stories @petervandeveire

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws