Peter Gillis kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Wat was je belangrijk in mijn leven" Nieuws
Nieuws

Peter Gillis kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Wat was je belangrijk in mijn leven"

Peter Gillis kapot van verdriet door overlijden van dierbare: "Wat was je belangrijk in mijn leven"

16 maart is een zeer pijnlijke dag voor Peter Gillis. Het ‘Massa is Kassa’-gezicht moest exact vier jaar geleden afscheid nemen van zijn geliefde moeder. Op sociale media post hij nu een aangrijpende boodschap.

Oostappen-eigenaar Peter Gillis is bekend geworden bij het grote publiek door het programma ‘Massa is Kassa’. Daarin schitterde ook Nicol Kremers, maar recent maakten ze bekend dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Nu heeft de Nederlander opnieuw droevig nieuws te melden. Zo was het afgelopen donderdag vier jaar geleden dat zijn moeder gestorven is op 88-jarige leeftijd.

Op zijn Instagrampagina plaatst hij nu een emotioneel bericht. “Lieve ma, vandaag op je sterfdag zal ik zeker ook een kaarsje voor je branden”, schrijft hij onder twee foto’s. “Wat was je belangrijk in mijn leven en gelukkig ook trots op mij. Ik mis onze bezoekjes en dat wij zo oprecht naar elkaar konden zijn. Jij had altijd goede adviezen en we hebben ook heel veel gelachen samen”, aldus Peter.

“Ik mis je”, voegt hij er nog aan toe. In de comments steken zijn volgers hem een hart onder de riem. “Veel sterkte vandaag, het gemis blijft altijd groot”, “Wat een mooie foto’s en wat een lieve vrouw”, “Sterkte, koester deze herinneringen”, “Missen gaat nooit over, mooie herinneringen blijven altijd” en “Ze glundert van trots, Peter”, reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws