Presentator Pedro Elias zwaar onder vuur na choquerende uitspraak: "Echt niet om mee te lachen" Nieuws
Nieuws

Presentator Pedro Elias zwaar onder vuur na choquerende uitspraak: "Echt niet om mee te lachen"

Presentator Pedro Elias zwaar onder vuur na choquerende uitspraak: "Echt niet om mee te lachen"

Pedro Elias was deze week samen met Herman Brusselmans te zien als jurylid in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Maar de presentator krijgt nu heel wat kritiek te slikken nadat hij een bepaalde uitspraak deed in de quiz.

Zo vertelde Pedro Elias dat hij ooit gebeten is door een hond in Australië. Hij werkte daar toen op een boerderij. "Dat is een verschrikkelijk verhaal dat ik beter niet zou vertellen", gaf de presentator toe, waarna hij het verhaal uiteindelijk toch uit de doeken deed.

"Ik ben dat toen aan een boer gaan zeggen. Die is gaan klagen waarop ze die pitbull hebben laten inslapen." Maar toen moest het vreselijke verhaal nog komen. "Blijkt dat ik de verkeerde hond had aangewezen", biechtte de presentator op.

Maar die uitspraak is nu bij veel kijkers in het verkeerde keelgat geschoten. Zij vinden dit absoluut niet grappig. “Is dat humor?”, “Echt niet om mee te lachen”, “Inderdaad, verkeerd geplaatste humor” en “Zeer verkeerde humor”, klinkt het in de boze reacties op sociale media.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws