Pedro Elias onthult onaangename verrassing na innige tongzoen: “Ik voelde dat ineens”  Nieuws
Nieuws

Pedro Elias onthult onaangename verrassing na innige tongzoen: “Ik voelde dat ineens” 

Pedro Elias onthult onaangename verrassing na innige tongzoen: “Ik voelde dat ineens” 

Pedro Elias heeft recent een intiem moment beleefd, namelijk een zalige tongzoen. Daar moet hij nog wat over kwijt, want er ging duidelijk iets mis tijdens die kus.

Presentator Pedro Elias kennen we niet alleen van programma’s zoals ‘Control Pedro’ en ‘De Containercup’, maar ook van zijn passages in ‘De Slimste Mens’ als jurylid. In het jubileumseizoen ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ laat Pedro zien dat hij zijn gevoel voor humor nog lang niet verloren is.

Samen met presentator Erik Van Looy blikt hij terug op een vorige aflevering, waarin hij tongzoende met Rik Verheye. “Ja, zalig”, bekent Elias. Recent kwam het nieuws naar buiten dat Rik Verheye en Ella Leyers een koppel vormen en Pedro kan het niet laten om daar een grapje over te maken. Zo moet hij nu iets kwijt over die tongzoen.

Als Erik aan hem vraagt of Rik een bacterie heeft doorgegeven, onthult Pedro een onaangename verrassing. “Nee, maar hij heeft wel een vulling van Ella doorgegeven”, zegt hij. “Ik voelde ineens iets hard. Ik dacht dat is nog wat granola, want dat is een hipster", verklapt hij. "Maar er stond Ella Leyers op”, voegt Pedro toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws