Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis: “Twee dagen liggen huilen”  Nieuws
Nieuws

Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis: “Twee dagen liggen huilen” 

Pedro Elias doet hartverscheurende bekentenis: “Twee dagen liggen huilen” 

Pedro Elias stelt zich bijzonder kwetsbaar op in ‘Patiënt Pedro’. De presentator met Catalaanse roots laat nu weten hoe het echt met hem gaat.

Pedro Elias heeft het de laatste tijd erg zwaar gehad. Zo heeft hij het moeilijk met het verlies van zijn vader en kampt hij al jaren met verschillende angsten. Daar wil hij nu komaf mee maken en in ‘Patiënt Pedro’ laat hij daar meer van zien. Zo neemt hij de kijker onder meer mee naar zijn therapiesessies en in een nieuw fragment onthult hij dat dat niet altijd van een leien dakje loopt.

“Therapie volgen is niet gemakkelijk. En ook bij Pedro komen er twijfels boven”, schrijft Play4 bij het filmpje op Instagram. “Ik heb twee dagen liggen huilen en praten en ik vraag mij soms af waarom ik dat volg. Dat ik alleen maar hoor dat ik door een zekere pijn moet gaan om van mijn patronen af te geraken”, vertelt Pedro. Toch geeft hij niet op. “Ik ga volgende week terug, en terug, en terug, tot ik vrij ben”, zegt hij.

De kijkers laten alvast weten dat ze erg veel bewondering hebben voor Pedro. “Zo moedig om je traject zo te delen! En ook zo nodig voor vele anderen om te weten dat ze niet alleen zijn”, “Wat jij doet is zo moedig! Ik ben dankbar dat jij aan veel mensen laat zien dat het oké en belangrijk is om met angststoornissen naar buiten te komen”, “Bedankt voor je openheid”, “Tonnen respect” en “Geweldig dat jij dit durft”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws