Pauline Slangen is het helemaal oneens met Regi: "Daarover heb ik hem al vaak tegengesproken" Nieuws
Nieuws

Pauline Slangen is het helemaal oneens met Regi: "Daarover heb ik hem al vaak tegengesproken"

Pauline Slangen is het helemaal oneens met Regi: "Daarover heb ik hem al vaak tegengesproken"

Het gaat hard voor Pauline Slangen sinds ze vorig jaar 'Regi Academy' won. Nu is ze zelfs als coach te zien in het programma. In Het Laatste Nieuws vertelt ze meer over haar succesjaar en haar relatie met Regi.

“Ik heb wel dertig optredens achter de rug deze zomer, mocht in zes van de acht afleveringen van ‘Tien Om Te Zien’ optreden en ben volop bezig met de voorbereidingen voor Regi zijn concert in het Sportpaleis volgende maand", vertelt de 20-jarige Pauline.

"Als ik mijn leven vergelijk met een jaar geleden is dat een wéreld van verschil", gaat ze verder. Dat heeft ze allemaal te danken aan Regi, maar de twee zijn het ook vaak oneens vertelt de zangeres.

“Ik ben nog jong, maar ik heb Regi al tegengesproken in onze muzikale plannen", aldus Pauline. "Wel áltijd op een heel beleefde manier, voor alle duidelijkheid. Het is belangrijk om voor je mening te vechten in de muziekwereld. Een jaar geleden was ik nog wat onzeker, maar ik laat me vandaag niet snel doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws