Pauline Slangen doet Instagram bijna ontploffen met uitdagende foto: "Lekker ding!" Nieuws
Nieuws

Pauline Slangen doet Instagram bijna ontploffen met uitdagende foto: "Lekker ding!"

Pauline Slangen doet Instagram bijna ontploffen met uitdagende foto: "Lekker ding!"

Het gaat hard voor Pauline Slangen, die vorig jaar 'Regi Academy' won. Zo scoort ze momenteel een monsterhit met haar single 'Uit mijn hoofd'. Op Instagram laat de zangeres zich nu van haar meest sensuele kant zien en daar krijgt ze heel wat lof voor.

Pauline Slangen werd bekend door haar deelname aan 'Regi Academy'. Ze won de talentenjacht en scoorde samen met Regi meteen een grote hit met 'Duizend Sterren'. Maar ook zonder Regi Penxten scheert de zangeres hoge toppen.

Zo stond haar single 'Uit mijn hoofd' onlangs nog op nummer 1 in de Ultratop. Nu liet de zangeres zich van een heel andere kant zien op Instagram. Zo deelde ze een sensuele foto op Instagram waarop ze poseert met lange, bruine haren en zonder beha.

En dat kiekje valt enorm in de smaak bij haar volgers. “Wauw!”, “Lekker ding!”, “Zeer mooi”, “Wat een madam”, “Babe!” en “Hottie”, klinkt het onder meer in de comments onder de foto.

De zangeres heeft recent haar tweede single uitgebracht, deze keer zonder de hulp van Regi. Ook dat nummer, ‘Uit mijn hoofd’, scheert hoge toppen. Zo heeft ze deze zomer verschillende keren op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ gestaan en nu krijgt ze nog meer geweldig nieuws te horen.

Haar single ‘Uit mijn hoofd’ staat op nummer 1 in de Ultratop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws