Pauline eerlijk over Junior Planckaert: "Dat is veranderd sinds het begin van onze relatie" Nieuws
Nieuws

Pauline eerlijk over Junior Planckaert: "Dat is veranderd sinds het begin van onze relatie"

Pauline eerlijk over Junior Planckaert: "Dat is veranderd sinds het begin van onze relatie"

Pauline en Junior Planckaert zijn intussen al een tijdje samen. De twee hebben het goed samen en leren elkaar steeds beter kennen.

"Het is niet zo dat je in enkele maanden tijd al volledig weet hoe de ander in elkaar zit", is Pauline realistisch in TV-Familie. "Sommige koppels doen daar járen over. Junior is enorm veelzijdig, dat maakt het interessant. En het feit dat we nog gelukkig zijn samen is een goed teken, hé."

Bovendien is Junior niet meer het gesloten boek dat hij in het verleden was. Dat is al veranderd in hun relatie. Junior en ik zijn echt een open boek naar elkaar toe. Het was fijn om te merken dat hij zich steeds meer durft open te stellen voor de liefde. Wat voor hem in ’t begin toch een vraagteken was.”

Junior kropt alvast niets meer op. "Als er hem iets op de ­lever zou ­liggen, zou hij me dat meteen zeggen. Liefde is een werkwoord. Dat klinkt cliché, maar het ís zo. In elk geval: we zien elkaar doodgraag.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws