Pauline De Vos worstelt in relatie met Junior Planckert: "Ik heb het hier echt moeilijk mee" Nieuws
Nieuws

Pauline De Vos worstelt in relatie met Junior Planckert: "Ik heb het hier echt moeilijk mee"

Pauline De Vos worstelt in relatie met Junior Planckert: "Ik heb het hier echt moeilijk mee"

De jaloersheid van Pauline De Vos blijft toch enigszins een probleem in de relatie met Junior Planckaert. Het is niet voor het eerst dat ze dat aanhalen in een interview.

“Ik heb het daar moeilijk mee", geeft Pauline toe in Het Nieuwsblad. "Maar dat lijkt me een beetje normaal. Als hij ergens alleen is en ik er dus niet bij ben, weet ik niet wat hij doet hé. Ik vertrouw hem, maar de mensen die rond hem hangen soms niet.”

Vooral de aandacht voor Junior is lastig voor Pauline. "Het is niet zo dat, als ik uit de auto stap, er daar een horde vrouwen op me wacht. En heel Vlaanderen weet nu ook dat ik een vriendin heb. Maar als iemand met me op de foto wil en ik die persoon vastpak, dan zegt ze: 'Waarom pak je die nu vast ?'", legt Junior uit.

"Ooit zijn we naar een festival geweest waar het extreem erg was. Ik had bij wijze van spreken niet eens de tijd om mijn ­cola uit te drinken. Dat is ook niet makkelijk voor haar. Ze werd er van de ene dag op de andere in gesmeten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws