Pat Krimson stelt zijn knappe dochter Troy voor: "Zo cute!" Nieuws
Nieuws

Pat Krimson stelt zijn knappe dochter Troy voor: "Zo cute!"

Pat Krimson stelt zijn knappe dochter Troy voor: "Zo cute!"

Pat Krimson vormt al jaren een koppel met zangeres Loredana. Op Valentijnsdag gaven de twee tortelduifjes elkaar ook in het grootste geheim het jawoord. Maar Pat Krimson heeft ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie, Troy. Op Instagram deelde de 57-jarige dj nu een prachtige foto met zijn oogappel.

Pat Krimson is in november 2012 voor het eerst papa geworden. Samen met zijn toenmalige partner Jolijn Steegen kreeg hij een dochtertje. Zij kreeg de bijzondere naam Troy. Inmiddels is Troy al 10 jaar oud.

Op Instagram deelde Pat Krimson nu een zeldzame foto met zijn dochtertje. Daarop zien we vader en dochter genieten van een terrasje op een zonovergoten dag. "Laat de zon in je hart schijnen. Samen lekker genieten", schreef de dj bij het mooie plaatje.

De 57-jarige muziekproducer kreeg ook heel wat reacties op de foto. “Veel plezier!”, “Mooiere papa-dochterliefde bestaat er niet”, “Zo cute!”, “Prachtig” en “Superleuk!", klinkt het onder meer in de comments. Zijn kersverse vrouw Loredana postte dan weer een veelbetekenend hartje bij het mooie plaatje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws