Pat Krimson neemt het op voor Loredana na enorme teleurstelling: "Meer respect verwacht" Nieuws
Nieuws

Pat Krimson neemt het op voor Loredana na enorme teleurstelling: "Meer respect verwacht"

Pat Krimson neemt het op voor Loredana na enorme teleurstelling: "Meer respect verwacht"

Het ‘Eurosong’-verhaal loopt anders af dan verwacht voor Loredana. Ze eindigde namelijk als voorlaatste in de finale en dat nieuws kwam aan als een harde klap. Haar verloofde Pat Krimson haalt nu stevig uit naar de juryleden.

Afgelopen zaterdag vond de grote finale van ‘Eurosong’ plaats in Brussel. Zeven artiesten namen het tegen elkaar op en uiteindelijk won Gustaph de wedstrijd. Hij zal dus ook ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Opvallend: Loredana eindigde op de zesde plaats. In een nieuw interview moet Pat Krimson daar nu wat over kwijt.

“We hebben er heel hard aan gewerkt. Natuurlijk is de ontgoocheling dan groot”, geeft hij toe aan Het Nieuwsblad. “We hadden misschien wel gehoopt, maar nooit echt verwacht om te winnen”, verduidelijkt hij. Natuurlijk kan er maar één winnaar zijn, toch is Pat niet te spreken over de juryleden.

“Ik had wel wat meer respect van de vakjury verwacht”, geeft hij eerlijk toe. Loredana kreeg namelijk het minst aantal stemmen van de juryleden. “Als ik zie hoe Loredana gezongen heeft en hoe goed haar act in mekaar zat, vind ik het zeer onterecht”, aldus Pat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws