Pat Krimson en Loredana hebben iets heel bijzonders te vieren: "Dikke proficiat!" Nieuws
Nieuws

Pat Krimson en Loredana hebben iets heel bijzonders te vieren: "Dikke proficiat!"

Pat Krimson en Loredana hebben iets heel bijzonders te vieren: "Dikke proficiat!"

Helaas zal Loredana ons land niet vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival dat plaatsvindt op 13 mei in Liverpool. Maar dat laat de zangeres niet te veel aan haar hart komen. Loredana en haar partner Pat Krimson hebben namelijk iets heel bijzonders te vieren.

Loredana en Pat Krimson vormen inmiddels al jaren zowel op als naast het podium een koppel. Normaal gezien stappen de twee ook dit jaar nog in het huwelijksbootje.

Nu was er opnieuw een belangrijke dag aangebroken voor het koppel. Zo is Loredana zopas 37 jaar geworden. Pat zette zijn toekomstige dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram.

"Happy B-day my love", schreef hij bij een prachtige foto van Loredana. De zangeres krijgt dan ook heel wat felicitaties. “Gelukkige verjaardag!”, “Dikke proficiat!” en “Van harte gefeliciteerd!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws