Pat Krimson en Loredana delen beelden van hun huwelijksreis: "Prachtig!" Nieuws
Nieuws

Pat Krimson en Loredana delen beelden van hun huwelijksreis: "Prachtig!"

Pat Krimson en Loredana delen beelden van hun huwelijksreis: "Prachtig!"

Pat Krimson (57) en zijn grote liefde Loredana (37) stapten vorige maand in het grootste geheim in het huwelijksbootje. De twee tortelduifjes trokken ook zopas op huwelijksreis. Op Instagram deelde het koppel nu ook enkele beelden van die reis.

Pat Krimson en Loredana gaven elkaar op 14 februari het jawoord. Dat onthulde het koppel een dag later bij radiozender Joe. Loredana en Pat Krimson maakten vorig jaar al bekend dat ze dit jaar in het huwelijksbootje zouden stappen maar de datum hielden ze geheim.

Uiteindelijk koos het koppel dus voor 14 februari, Valentijnsdag. Inmiddels zijn de twee al ruim een maand getrouwd. Tot enkele dagen geleden vertoefden de twee ook op huwelijksreis en daar deelden ze nu ook enkele beelden van op Instagram.

"Relax time, honeymoontrip", schreef het koppel bij de foto's. "Geniet ervan!", "Veel plezier" en "Prachtig!", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto's. Helaas zit hun huwelijksreis er al opnieuw op, want op vrijdag 17 maart stonden ze alweer op het podium in Antwerpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws