Pasgeboren dochtertje van Wout Bru en Natassia belandt opnieuw in ziekenhuis: "Al vier maanden ziek" Nieuws
Nieuws

Pasgeboren dochtertje van Wout Bru en Natassia belandt opnieuw in ziekenhuis: "Al vier maanden ziek"

Pasgeboren dochtertje van Wout Bru en Natassia belandt opnieuw in ziekenhuis: "Al vier maanden ziek"

Wout Bru en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde zijn enkele maanden geleden de trotse ouders geworden van hun tweede dochtertje samen, Beau. Maar helaas is Beau al een tijdlang ziek. Nu is hun dochtertje opnieuw opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat Natassia weten via haar Instagramverhaal.

Natassia Van Kerkvoorde, bekend van onder meer ‘Expeditie Robinson’, en Wout Bru mochten op 29 november 2022 hun tweede dochtertje verwelkomen, Beau. Samen hebben ze al een dochtertje van 2,5 jaar, Aimée. Helaas belandde Beau een aantal weken na de geboorte op intensieve zorg nadat ze het RSV-virus opliep. Enkele weken geleden moest ze ook opgenomen worden in het ziekenhuis voor een slaaponderzoek.

Nu ligt Beau opnieuw in het ziekenhuis. "Zoals veel weten heb ik een vier maanden oude baby. Ze is ook al vier maanden ziek", vertelt Natassia op haar Instagramverhaal bij enkele beelden vanuit het ziekenhuis. "Nu was de laatste stap een operatie, dat is gebeurd. Laat ons hopen dat het nu beter gaat. De operatie is alleszins goed gegaan", aldus de vriendin van Wout Bru.

In haar volgende Stories onthulde Natassia ook wat er precies aan de hand is met de kleine Beau. "Het ligt niet aan RSV. Beau heeft iets wat heel veel voorkomt bij pasgeboren kindjes, maar door de RSV hebben ze dat probleem over het hoofd gezien. Normaal groeien baby’s daaruit maar omdat het al zolang duurde, moesten we toch een operatie overwegen", aldus Natassia.

Afwijking bovenste luchtwegen

Zo lijdt Beau aan laryngomalacie. "Dat is afwijking aan de bovenste luchtwegen", legt Natassia uit. "Het erop neer dat ze teveel slijmweefsel rondom haar bovenste luchtwegen heeft waardoor ze het slijm ook inademt. Daardoor wordt het gaatje kleiner om te ademen en heeft ze veel moeite met haar ademhaling. Dat slijmvlies hebben ze nu verwijderd. Ik hoop dat nu het beter is en dat we morgen naar huis mogen", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram @natassiavk
Bron: Instagram @natassiavk
Bron: Instagram @natassiavk
Bron: Instagram @natassiavk
Bron: Instagram @natassiavk
Bron: Instagram @natassiavk

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws