Pascal Braeckman maakt zich grote zorgen om ernstig zieke kleindochter van 3: "Waarom zij?" Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman maakt zich grote zorgen om ernstig zieke kleindochter van 3: "Waarom zij?"

Pascal Braeckman maakt zich grote zorgen om ernstig zieke kleindochter van 3: "Waarom zij?"

Vlaanderens meest geliefde klankman had gisteren erg droevig nieuws te vertellen in het VTM-programma 'Waarheid, durven of doen'. Zijn kleindochter van drie is namelijk ernstig ziek.

De vier BV's die op 8 augustus in 'Waarheid, durven of doen' te zien waren, kregen de vraag waarvan ze wakker liggen. Pascal Braeckman vertelde dat hij vooral wakker ligt van de gezondheidstoestand van zijn kleindochter.

"Ik heb een kleindochtertje van drie met een tekort aan witte bloedlichaampjes", vertelt de klankman. "Dus dat kindje moet één keer om de veertien dagen een dagje chemo ondergaan. Dat is zo'n plezant kind, en dan denk je: verdomme, waarom moet haar dat overkomen?", gaat hij verder.

"Nu er is een kans ... Als dat binnen de twee jaar betert, dan betert het voor de rest van haar leven. Maar anders blijft ze ermee zitten. Dus ja, daar lig ik wel van wakker. Je hoopt dat dat goedkomt en ik denk ook dat het goedkomt", besluit Pascal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws