Pascal Braeckman in shock door wat hem overkomt: "Wat bezielt zo iemand?" Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman in shock door wat hem overkomt: "Wat bezielt zo iemand?"

Pascal Braeckman in shock door wat hem overkomt: "Wat bezielt zo iemand?"

Pascal Braeckman is ongetwijfeld de meest bekende maar ook de meest geliefde klankman van Vlaanderen. Maar nu heeft de klankman zich erg kwaad gemaakt op Instagram.

Pascal Braeckman is nog maar enkele weken terug van de opnames voor 'Reizen Waes: Wereldsteden'. Tussendoor filmde hij ook de avonturen van de Planckaerts voor 'Château Planckaert'. De klankman deelt daar ook regelmatig enkele beelden van op Instagram.

Maar nu heeft Pascal Braeckman zich ook erg kwaad gemaakt op het sociale medium. Net zoals veel andere BV's krijgt hij namelijk vaak te maken met valse profielen.

"Allee, het zoveelste valse profiel. Wat bezielt zo iemand?", schrijft hij op Instagram. Op de foto is te zien dat er iemand een fake profiel van de klankman heeft aangemaakt en ook Pascals foto's gebruikt. "Hallo fans, dit is mijn officiële privé-account waar ik feedback krijg van lieve fans", schreef de oplichter erbij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws