Pascal Braeckman heeft belangrijke boodschap voor Sean Dhondt na slaande ruzie met vriendin Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman heeft belangrijke boodschap voor Sean Dhondt na slaande ruzie met vriendin

Pascal Braeckman heeft belangrijke boodschap voor Sean Dhondt na slaande ruzie met vriendin

Dag Allemaal heeft beelden gelekt van een felle ruzie tussen Sean Dhondt en zijn vriendin Maithé Rivera. Sean kreeg enkele raken klappen van zijn vriendin terwijl zij riep dat hij "elke dag seks heeft met andere meisjes". Nu reageert ook Pascal Braeckman op het voorval.

Zo deelde Sean een bericht op zijn Instagrampagina dat het alleen ging om een banale ruzie door te veel drank. "Uiteindelijk was het een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel. Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven", aldus Sean op Instagram.

Pascal Braeckman steunt de presentator nu. "Sterk Sean, respect", schrijft de klankman onder het bericht. "Tegenwoordig is iedereen journalist en wordt er gepubliceerd zonder controle bij de betrokkenen. Hopelijk publiceren de media die het vorige posten ook wat jij nu post, even groot en op dezelfde plaats", aldus Pascal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws