Pascal Braeckman doet alle harten smelten met foto van jarige kleindochter: "Wat lijkt ze op jou!" Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman doet alle harten smelten met foto van jarige kleindochter: "Wat lijkt ze op jou!"

Pascal Braeckman doet alle harten smelten met foto van jarige kleindochter: "Wat lijkt ze op jou!"

Op woensdag 8 maart was het groot feest ten huize de familie Braeckman. De kleindochter van de meest geliefde klankman van Vlaanderen was namelijk jarig.

Pascal Braeckman vertelde al meermaals dat hij een rasechte familieman is. Op Instagram deelde de 60-jarige klankman nu een prachtige foto van zijn kleindochter. Zij mocht op 8 maart namelijk 4 kaarsjes uitblazen.

"Het is feest ten huize Braeckman", schrijft hij bij het prachtige plaatje. De klankman krijgt dan ook heel wat felicitaties voor zijn jarige kleindochter. “Proficiat aan de jarige!”, “Gefeliciteerd!”, “Dikke kussen voor de grote meid!”, “Hieperdepiep!” en “Bravo!”, luidt het in de comments.

Maar zijn volgers is nog iets opgevallen. Zo vinden sommigen dat Pascals kleindochter veel trekken heeft van de klankman. “Ze lijkt op jou!”, klinkt het onder meer. “Wat een schatje” en “Mooi meisje”, lezen we ook nog tussen de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws