Pascal Braeckman deelt zeer heuglijk nieuws: ook Francesco Planckaert helemaal in de wolken Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman deelt zeer heuglijk nieuws: ook Francesco Planckaert helemaal in de wolken

Pascal Braeckman deelt zeer heuglijk nieuws: ook Francesco Planckaert helemaal in de wolken

Pascal Braeckman is zonder twijfel de meest geliefde klankman van Vlaanderen. Nu heeft de klankman ook bijzonder leuk nieuws te melden op Instagram.

Zo laat Pascal Braeckman weten dat hij op 15 december 33 jaar getrouwd is met zijn vrouw Anneke. "Vandaag exact 33 jaar getrouwd", schrijft de klankman bij een prachtige zwart-witfoto van hem en zijn vrouw. "'t Was van moeten", schreef hij er ook nog al lachend bij.

Pascal krijgt dan ook heel wat felicitaties van zijn volgers. "Dikke proficiat!", klinkt het meermaals in de reacties onder de foto. Ook goede vriend Francesco Planckaert reageerde op het heuglijke nieuws.

"Proficiat. 33 jaar. Maar jij bent niet veel thuis hè Pascal. Daarom dat het van moeten was", schreef hij er al grappend bij. "Wel al 45 jaar samen hè", pikte Pascal meteen in. "Allez, 22,5 jaar, want ik was inderdaad heel veel weg", besluit de klankman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws