Pascal Braeckman deelt wondermooie video met kleindochter: Valerie De Booser erg ontroerd Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman deelt wondermooie video met kleindochter: Valerie De Booser erg ontroerd

Pascal Braeckman deelt wondermooie video met kleindochter: Valerie De Booser erg ontroerd

Afgelopen maandag konden we Pascal Braeckman nog bewonderen in ‘Reizen Waes: Wereldsteden’. Maar nu de klankman opnieuw in het land is, spendeert hij vooral graag tijd met zijn gezin en familie.

De laatste maanden trok klankman Pascal Braeckman de wereld rond voor ‘Reizen Waes: Wereldsteden’. Samen met zijn goede Tom Waes reisde hij onder meer naar Mumbai, Nairobi, São Paulo en Dubai.

Nu Vlaanderens meest geliefde klankman opnieuw thuis is, probeert hij vooral tijd vrij te maken voor wat qualitytime met zijn gezin en familie. Zo postte Pascal zopas nog een video met zijn kleindochter op Instagram. Daarop is te zien hoe ze samen proberen kroketten te maken.

"Kroketten maken met tophelper en millecroquettes", schreef de klankman bij de mooie video. Heel wat van zijn volgers zijn erg ontroerd door het filmpje. “Zo lief”, “Hier kan ik uren naar kijken” en “Zo mooi, lieve Pascal”, klinkt het in de reacties. Ook Valerie De Booser is erg vertederd door de video. Zij zette een veelbetekenend hartje bij het filmpje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws