Pascal Braeckman brengt bezoekje aan zieke Tom Waes en brengt wel erg speciaal cadeau mee: "Hij krijgt zijn C4" Nieuws
Nieuws

Pascal Braeckman brengt bezoekje aan zieke Tom Waes en brengt wel erg speciaal cadeau mee: "Hij krijgt zijn C4"

Pascal Braeckman brengt bezoekje aan zieke Tom Waes en brengt wel erg speciaal cadeau mee: "Hij krijgt zijn C4"

Tom Waes is vorige week lelijk ten val gekomen met zijn fiets. Momenteel verblijft hij ook nog altijd in het ziekenhuis. Daar kreeg hij nu een bezoekje van zijn goede vriend Pascal Braeckman en die had een wel erg toepasselijk cadeautje mee.

Tom Waes heeft vorige week een lelijke smak gemaakt met zijn fiets. Hij kwam zwaar ten val en brak daarbij vier ribben en zijn sleutelbeen. Inmiddels is de ‘Het Verhaal van Vlaanderen’-presentator ook al geopereerd.

“Update: operatie geslaagd”, schrijft hij dinsdag op Instagram bij een foto vanuit het ziekenhuis. “Topverpleging! Epidurale met morfine is een absolute aanrader!", liet hij toen ook nog weten. Momenteel verblijft Tom Waes nog altijd in het ziekenhuis.

C4 voor Pascal

Daar kreeg hij nu het bezoek van zijn goede vriend, klankman Pascal Braeckman. Die had ook een heel toepasselijk cadeautje mee. Zo gaf hij de presentator het boekje 'Tiny leert fietsen' cadeau. "Pascal ... C4", schreef Tom al lachend bij de foto op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws