Pas gehuwde 'Nonkels'-actrice Isabelle Van Hecke heeft erg droevig nieuws over haar huwelijk Nieuws
Nieuws

Pas gehuwde 'Nonkels'-actrice Isabelle Van Hecke heeft erg droevig nieuws over haar huwelijk

Pas gehuwde 'Nonkels'-actrice Isabelle Van Hecke heeft erg droevig nieuws over haar huwelijk

Isabelle Van Hecke (45), bij het grote publiek sinds dit jaar beter bekend als Carine uit 'Nonkels', was gisteren te zien in de quiz ‘Voordat de bom valt’ op Play4. Daarin onthulde ze ook droevig nieuws over haar huwelijk.

2022 was een onvergetelijk jaar voor Isabelle Van Hecke. Zo maakte ze veel furore als de venijnige Carine in 'Nonkels' én stapte ze enkele maanden geleden in het huwelijksbootje. Maar daarover had ze nu ook een bijzonder verhaal te vertellen.

De 'Nonkels'-actrice kon namelijk niet met haar man op huwelijksreis vertrekken. “Ik ben naar Kreta getrokken met een andere man, een goeie vriend van ons”, vertelde ze in ‘Voordat de bom valt’.

“Mijn man bouwt mee aan de podia van allerlei artiesten, vaak in het buitenland. Een drukbezette job, waardoor hij moeilijk op voorhand dingen kan inplannen", legt ze uit. "Dus ik had twee opties: thuis een beetje sip in de zetel blijven zitten, of er gewoon zelf op uit trekken. Hij vond dat niet erg, al ben ik op Kreta wel flink verkouden geworden. Misschien was dat toch een soort karma", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws