Pas bevallen Qmusic-dj Jolien Roets zit er helemaal door en deelt somber nieuws: "Hoe heftig is het" Nieuws
Nieuws

Pas bevallen Qmusic-dj Jolien Roets zit er helemaal door en deelt somber nieuws: "Hoe heftig is het"

Pas bevallen Qmusic-dj Jolien Roets zit er helemaal door en deelt somber nieuws: "Hoe heftig is het"

Qmusic-presentatrice Jolien Roets en haar partner Hakim Chatar mochten vorige maand hun tweede kindje verwelkomen. Maar helaas gaat het momenteel helemaal niet zo goed met de radiopresentatrice. Dat laat ze weten via Instagram.

Jolien Roets en Hakim Chatar werden in 2021 de trotse ouders van een zoontje, Idris Mehdi. Hij mocht enkele dagen geleden nog zijn tweede verjaardag vieren. Vorige maand werd hun gezinnetje nog wat groter, want toen mochten ze hun dochtertje Mina Lamia in de armen sluiten.

“Geboren op 14 maart 2023, op nog geen drie uur tijd, en dus héél onverwacht in ons eigen bed”, schreef Jolien toen op Instagram bij een foto van hun pasgeboren dochtertje. Maar helaas zit Jolien momenteel helemaal niet meer op een roze wolk. Dat vertelt de radiostem op haar Instagramverhaal.

Doodvermoeiend

"Hoe heftig is het, dat een baby niet aangeboren zelfstandig in slaap kan vallen?!", steekt de Qmusic-dj van wal. "Dat je ze dat moet aanleren. En dat je dus urenlang moet troosten, kalm moet blijven, moet wiegen, moet voeden ... Ik vind dat doodvermoeiend", bekent Jolien. "Na bijna zes weken high op adrenaline, is daar dan die dip. Hoe ongelooflijk schattig ze ook is en hoe graag ik ze ook zie", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram @jolienroets
Bron: Instagram @jolienroets
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws