Pas bevallen Natassia Van Kerkvoorde verbluft volgers met sexy bikinifoto: "Bom gespot!" Nieuws
Nieuws

Pas bevallen Natassia Van Kerkvoorde verbluft volgers met sexy bikinifoto: "Bom gespot!"

Pas bevallen Natassia Van Kerkvoorde verbluft volgers met sexy bikinifoto: "Bom gespot!"

Natassia Van Kerkvoorde (31) en Wout Bru (53) zijn twee maanden geleden de trotse ouders geworden van een tweede dochtertje. Maar van Natassia haar zwangerschapskilo's is amper nog iets te merken.

Op 29 november beviel Natassia van haar tweede dochtertje met chef-kok Wout Bru. Zo kreeg Aimée (2,5 jaar) er een zusje bij, die luistert naar de prachtige naam Beau.

Momenteel zijn Wout Bru en zijn vriendin Natassia samen met hun gezin op vakantie. Op Instagram deelde Natassia nu ook enkele beelden van hun vakantie. Zo postte ze ook enkele bikinifoto's. Ruim twee maanden nadat haar dochtertje geboren werd, zijn Natassia haar zwangerschapskilo's alweer helemaal verdwenen.

Natassia wordt dan ook overstelpt met complimenten. "Bom gespot!", "Lekker ding!", "Omg wat een supermodel!", "Prachtig!", "Mooie vrouw" en "Wauw!", klinkt het onder meer in de reacties onder de bikinifoto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws