Pas bevallen Linde Merckpoel barst in tranen uit na emotionele gebeurtenis met dochtertje Nieuws
Nieuws

Pas bevallen Linde Merckpoel barst in tranen uit na emotionele gebeurtenis met dochtertje

Pas bevallen Linde Merckpoel barst in tranen uit na emotionele gebeurtenis met dochtertje

Linde Merckpoel (38) is vorige week bevallen van haar tweede dochtertje. Dat heuglijke babynieuws maakte de radiopresentatrice gisterenavond zelf bekend via Instagram. Nu brak er opnieuw een belangrijk moment aan.

Linde Merckpoel en haar vriend Jef Leysen mochten op 18 januari hun tweede dochtertje verwelkomen, Jackie. “Gisteren geboren en nu al de schoonste benen van de provincie: Jackie Leysen Merckpoel! Zij maakt het helemaal af”, schreef ze toen op Instagram bij enkele foto’s van hun pasgeboren spruit.

Op Instagram laat Linde nu weten dat ze het ziekenhuis heeft mogen verlaten. En dat was blijkbaar een heel emotioneel moment voor de presentatrice.

"Of je dat met het tweede kind (Linde en haar vriend Jef hebben samen al een dochtertje van 2 jaar, Cleo red.) ook doet. Met ernaast zitten op de achterbank en al, bij het naar huis rijden. Ik dus wel hè", schrijft ze op Instagram bij een foto van Jackie in de auto. "Groetjes uit hormonaal huilbuienland", vervolgt ze nog met enkele droevige gezichtjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws