Pas bevallen Astrid Coppens heeft opnieuw ontzettend leuk nieuws te melden: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Pas bevallen Astrid Coppens heeft opnieuw ontzettend leuk nieuws te melden: "Proficiat!"

Pas bevallen Astrid Coppens heeft opnieuw ontzettend leuk nieuws te melden: "Proficiat!"

Astrid Coppens en haar man Bram verwelkomden op 24 oktober hun tweede dochtertje, die de naam Joey-Lee kreeg. Nu heeft Astrid opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Astrid Coppens is ondertussen al bijna 10 jaar samen met haar partner Bram. Inmiddels stapten ze ook al in het huwelijksbootje en bezegelden ze hun liefde met twee prachtige dochtertjes: Billie-Ray (3,5 jaar) en Joey-Lee (bijna 1 maand oud).

Nu heeft het gezin van Astrid Coppens opnieuw wat te vieren. Bram was namelijk jarig op 20 november. Die heuglijke gebeurtenis kon Astrid uiteraard niet zomaar laten passeren. Zo deelde ze een prachtige video van hun viertjes op Instagram. Daarin zingen ze allemaal 'Happy Birthday' voor Bram.

"Proficiat aan de beste papa en echtgenoot ter wereld", schrijft Astrid bij de video op Instagram. Ook haar volgers wensen Bram proficiat. "Van harte gefeliciteerd" en "Gelukkig verjaardag Bram!", klinkt het meermaals in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws