ShowbizzTime

'Out Of Office'-presentator Bruno Vanden Broecke heeft zeer triest nieuws over zijn gezondheid

Bruno Vanden Broecke
I Foto: VTM I
door Redactie

Bruno Vanden Broecke is weer helemaal terug van weggeweest. Zo schittert hij momenteel als presentator van ‘Out Of Office’. Daarin proberen onbekende Vlamingen die kampen met een burn-out hun leven opnieuw in handen te nemen. Maar Vanden Broecke laat nu weten dat hij zelf ook met gezondheidsproblemen kampt.

Zo vertelt de acteur deze week in Dag Allemaal dat hij zelf tegen een burn-out aanleunde. “Er was een periode dat ik op bijna alles ja zei. Maar theater, dat zit de hele tijd in je hoofd en vreet aan je. Daardoor was ik een redelijk bewolkte mens”, vertelt Bruno openhartig.

En dat had ook grote gevolgen voor zijn gezondheid en zijn gezin. “Ik was niet meer aanwezig thuis. Ik kon moeilijk de slaap vatten, was ’s morgens vroeg wakker en kreeg een kort lontje.” Het was zijn vrouw Evie die hem op het probleem wees.

“Ik had zelf niet door dat het dreigde mis te lopen. Dankzij Evie ben ik niet met mijn gezicht tegen de muur gelopen”, aldus de acteur. Hij besloot om daarna alleen nog maar opdrachten aan te nemen waar hij gelukkig van werd waardoor hij op het nippertje aan een burn-out kon ontsnappen.

Noodrem

Hij hoopt nu dat ‘Out Of Office’ mensen kan helpen die even diep zaten als hem. “Ik hoop dat mensen een manier zien om op tijd aan de noodrem te trekken. En dat degenen die in een burn-out zitten, troost vinden in het programma. Ze zijn niet alleen”, besluit de acteur.

Laatste nieuws