Ouders van presentator 100% zeker van 'The Masked Singer'-deelname: "Dat is Champignon!" Nieuws
Nieuws

Ouders van presentator 100% zeker van 'The Masked Singer'-deelname: "Dat is Champignon!"

Ouders van presentator 100% zeker van 'The Masked Singer'-deelname: "Dat is Champignon!"

Vanavond is het tijd voor The Big Bang in ‘The Masked Singer’. De acht overgebleven karakters zullen opnieuw het beste van zichzelf geven, maar is Champignon nu al ontmaskerd? De ouders van de verdachte klappen uit de biecht.

Radiopresentatrice Anke Buckinx sliep deze week bij verschillende bekende Vlamingen voor de Joe-reeks 'In bed met Anke'. Eindigen doet ze bij de ouders van haar radiocollega Sven Ornelis. Anny, de mama van Sven, is er rotsvast van overtuigd dat Kürt Rogiers in het pak van Leeuw zit. “De grootte, de stappen, de bewegingen”, legt ze uit.

Bovendien verklapt Anny ook dat ze haar eigen zoon verdenkt. “Da’s Champignon’ke”, klinkt het zelfverzekerd. “Champignon verwijst naar eten, die passen, die dansbewegingen”, verduidelijkt ze. “En je neemt ons vandaag mee op citytrip, niet toevallig”, zegt zijn mama. “Dus je denkt dat ik er vanavond uitga dan?”, vraagt Sven meteen.

Door de uitleg van de moeder van Sven begint ook zijn collega te twijfelen. “Sven heeft altijd gezegd dat hij niks voor tv wil doen, maar als de makers van ‘The Masked Singer’ je vragen, zeg je toch geen ‘neen’?”, vraagt Anke zich af. Misschien komen we vanavond wel te weten of Sven écht in het kostuum van Champignon zit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws