ShowbizzTime

Otto-Jan Ham is eerlijk en praat openlijk over drugs: "Dát wil ik graag nog doen"

Otto-Jan Ham
I Foto: Photonews I
door Redactie

Otto-Jan Ham was deze week te gast in de voetbaltalkshow ‘Midmid Mondial’. Daar was hij niet alleen om te praten over het WK, want hij kondigde ook groot nieuws aan. Hij werkt namelijk aan een nieuw tv-programma. 

In ‘Midmid Mondial’ doet Otto-Jan Ham uit het niets grootse plannen uit de doeken. Hij onthult namelijk dat hij aan het werken is aan een nieuw televisieprogramma over drugs. Waarom hij juist zo’n programma wil maken? “Er zijn veel dingen die ik nog graag wil doen, maar dit spookte al heel lang door mijn hoofd. Zoals veel mensen ben ik gezond gefascineerd door drugs”, vertelt hij. 

Hij wil zich dus maar al te graag verdiepen in de wereld van de roesmiddelen. “Ik heb jonge kinderen. Die leven nu nog in de jaren van onschuld, maar dat zal niet blijven duren”, klinkt het. Bovendien hoopt hij stiekem dat hij wat mag uitproberen. “Die besprekingen zijn nog niet helemaal afgerond, maar ik mag het hopen”, aldus Otto-Jan. 

Toch verklapt hij nog niet hoe het programma zal heten en wanneer het op tv zal komen. “Maar het is niet voor morgen of volgende week”, geeft hij toe. Zo heeft hij het nog erg druk met theatervoorstellingen, de ‘Campus Cup’ en ‘Viva La Feta’. “Mensen die een hekel aan mij hebben, moeten het komende jaar niet te veel de tv aanzetten”, besluit hij. 

Laatste nieuws