Opvallend: dit betaalde Maxime Meiland écht voor haar stulpje met een vraagprijs van 2,2 miljoen Nieuws
Nieuws

Opvallend: dit betaalde Maxime Meiland écht voor haar stulpje met een vraagprijs van 2,2 miljoen

Opvallend: dit betaalde Maxime Meiland écht voor haar stulpje met een vraagprijs van 2,2 miljoen

Maxime Meiland maakte onlangs bekend dat ze samen met haar man Leroy Molkenboer een nieuwe villa heeft gekocht in Noordwijk. De vraagprijs was zo’n 2.295.000 euro, maar de realityster betaalde uiteindelijk een pak minder.

Maxime Meiland, haar man Leroy en haar twee kindjes Claire en Vivé zijn opnieuw verhuisd. In 2021 vonden ze hun woning in Noordwijk te klein en kochten ze een andere villa van zo’n 1,2 miljoen euro. Nog geen zeven maanden later besloot het gezin om het pand alweer te verkopen. Met winst, want volgens Bekende Buren verkochten ze het voor 1,3 miljoen euro.

Nu hebben Maxime en Leroy dus opnieuw een nieuwe woning in Noordwijk gekocht. “Nooit kunnen bedenken dat wij dit zouden behalen. Intens gelukkig”, liet de 'Chateau Meiland'-ster eerder al weten. De vraagprijs was 2.295.000 euro, maar Maxime heeft kunnen afdingen. Dat blijkt uit gegevens van het kadaster.

Uiteindelijk betaalde het koppel 2.175.000 euro voor het perceel van 1.750 vierkante meter. Een fikse korting van 120.000 euro dus. Dat geld kunnen ze nu gebruiken voor nieuwe verf, want ze zouden geen grote fan zijn van de terracotta- en geelmanie van de vorige eigenaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws