Opnieuw zware tegenslag voor presentatrice Ruth Beeckmans Nieuws
Nieuws

Opnieuw zware tegenslag voor presentatrice Ruth Beeckmans

Opnieuw zware tegenslag voor presentatrice Ruth Beeckmans

Ruth Beeckmans is sinds enkele weken weer op het scherm te bewonderen nadat ze vorig jaar in april haar partner Gary verloor. Zo schittert Ruth momenteel als presentatrice van 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM. Maar helaas heeft de presentatrice nu ook slecht nieuws te horen gekregen.

Ruth Beeckmans moest vorig jaar in april onverwacht afscheid nemen van haar partner Gary. Hij overleed aan de gevolgen van hartfalen. Daarna verdween Ruth Beeckmans een tijdlang van het scherm.

Maar daar is sinds enkele weken verandering in gekomen. Zo presenteert Ruth het gloednieuwe programma 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM. Maar helaas heeft Ruth daar nu slecht nieuws over te horen gekregen.

Zo vallen de kijkcijfers tegen. Vorige week stemden 381.000 live-kijkers af op het feelgoodprogramma. De dagen nadien werd er amper uitgesteld gekeken naar het programma waardoor het programma afklopte op slechts 414.000 kijkers in totaal. Helaas deed het programma het deze week nog slechter. Zo stemden amper 284.267‏ kijkers af op 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws