Ophef in 'Regi Academy': kandidate stapt compleet onverwacht zelf op Nieuws
Nieuws

Ophef in 'Regi Academy': kandidate stapt compleet onverwacht zelf op

Ophef in 'Regi Academy': kandidate stapt compleet onverwacht zelf op

'Regi Academy' was op donderdag 13 oktober al aan zijn achtste aflevering toe. Maar die aflevering werd helaas overschaduwd door een bizar voorval.

Zo had kandidate Billi vlak voordat ze aan haar duet met mede-kandidaat Lars zou starten een bijzondere mededeling voor de juryleden. “Mag ik juist nog iets zeggen”, begint de blondine.

“Lieve schatten, het was voor mij een supergroot avontuur en ik heb er zo van genoten. Maar bij dezen zou ik willen zeggen dat ik ermee stop.” Ze vertelt ook waarom ze niet meer verder wil doen met 'Regi Academy'.

“Het is genoeg geweest. Het is te veel. Altijd de camera’s op mijn gezicht. En ik ga liever met een eer weg, dan dat ik zing terwijl ik me er niet goed bij voel”, vertelt de zangeres. Regi Penxten reageerde geschrokken, maar begrijpt haar beslissing. “Het is met pijn in het hart. Maar ik heb er wel respect voor”, aldus Regi.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws