Het is bijna zover: op deze datum start het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd' Nieuws
Nieuws

Het is bijna zover: op deze datum start het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'

Het is bijna zover: op deze datum start het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'

Afgelopen zomer gaf Dina Tersago het startschot van het gloednieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. In de oproepaflevering konden we voor het eerst kennismaken met alle boeren, weliswaar zonder dat hun gezicht getoond werd. Nu werd ook de officiële startdatum bekendgemaakt.

De identiteit van de vijf kandidaten van het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw' bleef tot nu toe goed bewaard, maar daar komt binnenkort verandering in. Zo onthulde VTM zopas de startdatum van het gloednieuwe seizoen.

Zondag 19 februari is het al zover: vanaf dan gaat presentatrice Dina Tersago opnieuw op zoek naar een levensgezel voor vier boeren en één boerin. In de eerste aflevering op 19 februari worden Raphaël (26), Cathy (37) en Stef (28) voorgesteld. In de tweede aflevering op 26 februari is het de beurt aan Kevin (28) en Jef (33).

Benieuwd naar het nieuwe seizoen? Stem dan nu zondag 19 februari om 19.55 uur af op VTM voor de eerste aflevering van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws